keskiviikko 22. helmikuuta 2017

22.2.

Heippa taas! Vajaa 4 viikkoa jäljellä. Arkipäivät menee kyllä niin vauhdilla täällä. Kaikki 6 tyttöä oltu kipeinä jo 1-3 viikkoa. Entiedä johtuuko asunnon homeesta tai sit vaan virus. Toivottavasti parannutaan pian ettei loppu viikkoja tarvitse kipeenä kärvistellä.
Töissä mennyt entisen malliin eli hyvin. Yksi päivä opettelin tarkistamaan varausten hintoja eri sopimuksilla ja korjaamaan niitä koneelle, se on vähän hankalaa laskeskella mikä sopimus voimassa koskakin ja mihin päivään asti jollain sopimuksella pitänyt varata, että saa tietyn hinnan yms. Mutta oli kiva vaihtelu oppia sitäkin. Sitten opin myös laittamaan sopimuksia hotellijärjestelmään koneelle ja laskeskelemaan oikeita huonehintoja sinne.
Sunnuntaisin ja maanantaisin yleensä tulee eniten ihmisiä, joten ne ovat tosiaan aina kiireisimmät päivät ja meitä yleensä vain 2 töissä niin kiirettä pitää. Check-in sujunut hyvin ja tottunut hotellin käytäntöihin hyvin ja neuvojaan asiakkaille hotellista ja sen ympäristöstä ja paikoista.

Viime lauantaina me kaikki teimme reissun autolla saaren toiseen päähän käyden matkalla eri kaupungeissa. Tosi kiva reissu, kivoja vuoria ja rantoja. Koko päivähän siinä meni. Olen meistä kaikista ainoa, joka töissä respassa nyt. Ei se harmita, vaikka vaihtelu olisikin ollut kivaa. Kiva tietää töihin mennessä, että osaa asiat ja itsestä on apua.

Kuulumisiin taas.

- Henna K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti